Σχετικά με το www.developerpages.gr

To www.developerpages.gr δημιουργήθηκε για να αποτελέσει ένα χώρο αναφοράς και επικοινωνίας , ανταλλαγής απόψεων και παρουσίαση θεμάτων από προγραμματιστές για προγραμματιστές.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σημείο βοήθειας και ενημέρωσης για τους Έλληνες ( και όχι μόνο ) Προγραμματιστές στις πιο γνωστές και βασικές γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται επαγγελματικά στην Ελλάδα ( φυσικά και στο εξωτερικό ).

Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τεχνικά προβλήματα και λύσεις σε δύσκολα τεχνικά ζητήματα της καθημερινής εργασίας του Προγραμματιστή. Με την συμβολή όλων όσων έχουν διάθεση να συμμετέχουν στην κοινότητα θα καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα "εργαλείο" για την δουλειά ή το χόμπυ μας.

Τα μέλη που θα δημιουργήσουν λογαριασμό θα έχουν την δυνατότητα να αναρτήσουν άρθρα με οποιδήποτε θέμα μπορεί να κατηγοριοποιηθεί , είτε να προβάλουν κάποια είδηση τεχνικού ενδιαφέροντος. Εάν το άρθρο είναι από κάποιο άλλο ιστοχώρο πρέπει να αναφέρεται η πηγή του. Κάντε κλικ εδώ για να εισάγετε άρθρο.

Τα άρθρα που θα δημιουργούν οι χρήστες δεν θα εμφανίζονται αμέσως αλλά θα δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατό ύστερα από υποτυπώδη έλεγχο για την εμφάνιση έτσι ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στο site. 

Άρθρα με άσεμνο ή προσβλητικό περιεχόμενο ή άρθρα τα οποία θα είναι εκτός αντικειμένου Προγραμματισμού δεν θα δημοσιεύονται.

Τα άρθρα θα μπορούν να σχολιάσουν όλοι οι χρήστες του ιστοχώρου και να εκφράσουν τις απόψεις τους. Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά  θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης για κάθε κατηγορία που υπάρχει αριστερά στον ιστοχώρο υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία συζητήσεων.  Στο σημείο αυτό κάνουμε συζητήσεις , θέτουμε ερωτήματα ή δίνουμε απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων προγραμματιστών. Κάντε κλικ εδώ για τις συζητήσεις. 

Θα γίνεται και προσπάθεια εκπαίδευσης δίνοντας απλές οδηγίες για όσους προγραμματιστές θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε άλλα αντικείμενα εκτός από αυτό που γνωρίζουν καλά. Βίντεο ,οδηγίες και βήματα για εγκαταστάσεις , εκδόσεις και συμβατότητες για γλώσσες προγραμματισμού και περιβάλλοντα είναι ευπρόσδεκτα.

   
   

     

© Developerpages